Voor ouders

Oudercomité

Wie zijn we?

De leden van het Oudercomité van ’t Mierken heb je waarschijnlijk al ontmoet. Wij zijn een tiental ouders die helpen bij activiteiten van de school. Je ziet ons regelmatig aan de schoolpoort en tijdens de activiteiten van de school. Wil je graag ook lid worden? Geef dan zeker een seintje via oudercomitetmierken@gmail.com

Wat doen we?

Het Oudercomité organiseert activiteiten om geld in te zamelen voor de school. Hiermee financiert de school onder andere busreizen, sneeuwklassen, sintcadeautjes, speeltoestellen, hoofdtelefoons, … . Er is regelmatig overleg tussen de school en het oudercomité over de grootste noden.

Moet je je als lid uit de naad werken en elke week naar een saaie vergadering?  

Integendeel. Wij komen maximum 5 keer per jaar samen. Op de gezellige oudercomitévergaderingen worden er plannen gesmeed voor activiteiten: o.a. pizzaverkoop, Halloweenfeestje, kerstmarkt, schoolfeest, … en maken we ook gewoon veel plezier. Je kiest zelf aan welke activiteiten je wil deelnemen en hoeveel tijd je er wil insteken.

Een lid van het oudercomité: “Het is fijn om als ouder betrokken te zijn bij de school van mijn kind. Wij zijn recent naar Grimbergen verhuisd en dankzij het Oudercomité heb ik al verschillende fijne mensen uit de buurt leren kennen.”

 

Facebook

Like zeker ook onze facebook-pagina! Daarop verschijnt regelmatige nuttige info en kan je de foto’s van onze activiteiten bekijken.

 

Ouderplatform

Met het Ouderplatform hebben we een uitstekend communicatiemiddel om te communiceren tussen ouders en de school.

Het ouderplatform is een on-line tool waarmee leerkrachten berichten kunnen bezorgen aan ouders en leerlingen, waarmee je kan inschrijven op oudercontacten, enz.

Het ouderplatform is enkel toegankelijk voor ouders van leerlingen. Vraag je log-in gegevens aan bij het secretariaat.

Inloggen kan via deze link.